Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi

@aqunt
Noita muuten kutsutaan shebangeiksi, ja niitä on paljon ja kaikki tosi kätsyjä! Honestly tää on ehkä se top 1 syy käyttää ddg:tä. Mut ilmeisesti duckduckgo:kin jäi viimeaikoina kiinni siitä, että on antanut microsoftin vakoilla sen käyttäjiä. Sääli..

Mä olin jo eilen ihan valmistautunu taas yhteen työpäivään tässä, mut mulla alko vakituinen sopimus tän kuun alussa ja tajusin et hitto nythän on Helatorstai! Varmistin vielä työnantajalta, saan tän päivän tosiaankin vapaaks :salute:

@aqunt Jos ei löydä eikä löydä tarkstajakaan niin sithän sulle jää tulevaisuudessa tapa tutkailla jonkun random asujan mieluisia lämpötiloja 👀 :cheh:

@rytmis @neon Nyt vähän paistaa miesselittäminen ilmotusluonnolliseen asiaan :cheh:

Oon siis harrastanut ohjelmointihommia ja sysadminointia 15 vuotta, eiköhän tää tästä. Jos me tarvitaan jotain diskspace-alerttia nii sen saa todennäkösesti yksinkertasella cronillakin. Kiitän kuitenki linkistä, mutta Amazoniin, Googleen tai Microsoftiin en kyllä koske pitkällä tikullakaan vaikka olis elämä siitä kiinni. :salute: Noita vahtihommeleitaki on paljon avoimella lähdekoodillakin saatavilla kuitenkin.

Tein 5.-luokkalaisille historian tehtävää ja olen tästä ylpeä: 

@snailkane Vaikuttaa kivalta tehtävältä! Viitosluokkalaiset ei varmaan osaa välttämättä tarpeeks enkkuakaan että niiltä menis sen avulla helposti :blob_peak:

@neon Olin kans töissä tähän aikaan. Tätä jo vähän odotettiinkin ja tälle oltiin osittain valmistauduttu sähköpostia lähettämällä palveluihin joista vois saada apua, mut nepä ei oo vielä vastanneet :cheh:

Sofia ⛦ buustasi

Piipitin oli alhaalla tietääkseni 18:05 alkaen tänään, ja 19:20 takaisin käytettävissä, pahoittelut! En ihan heti huomannut, kun olin töissä vielä seitsemään asti. Syynä oli palvelimen kovalevyn täyttyminen. Korjauksena poistin palvelimelta ulkoista mediaa, eli kuvia, videoita, jne. piipittimen ulkopuolelta. Tämän ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa piipittimen selauskokemukseen erityisemmin. Jos huomaat ongelmia niin replyä vaan!

Total Levels 

@huntra Kiitos! Mun on itse vähän vaikee nähdä sitä välillä kun mulla on kiikareissa itsellä max cape (kaikki 99), ja katon niitä tyyppejä silmät pyöreenä. Tälläsistä muistutuksista kuitenkin muistuu et kyllä tässä kai8 on jo jonkinverran väännetty kuitenkinm 😄 :cheh:

Total Levels 

Koska joku kuitenki kysyy, nii tässä mun totalit

Näytä ketju

Hitsi kun on tällä viikolla ollu väsyny viikko, mut ens viikko taas onneks edessä. Nyt kun Elden Ring on pelattu kaks kertaa läpi enkä kolmatta kertaa oikee jaksanu alottaa nii oon myös löytäny RuneScapen kauniin maailman taas pitkästä aikaa 👀

Sofia ⛦ buustasi

Tsekkasin elokuvan ”Turning Red”. Erinomainen. Tässä oli paljon sellasta pientä sälää mistä tykkäsin kuten…
- naiset/tytöt keskiössä
- kehopositiivisuus
- rodullistettujen ihmisten edustus
- pandoja pandoja pandoja!

Mutta sitten myös valtavan isona juttuna vaikea äitisuhde joka kulkee äidiltä tyttörelle. Resonoi. Huikee leffa. Katso She-Hulkin sijaan Turning Red. youtube.com/watch?v=XdKzUbAisw

She-Hulkin traileri 

Näin She-Hulkin trailerin. Ei mulla muuta kun, et tää meemi sopii tähän mun tunteeseen aika hyvin.

@aqunt
Nyt on kieltämättä vähän outoo. Sentomentalinen arvokaan ei oo arvoa I guess t. Vakuutusfirmat :blobcat_tilt:

Sofia ⛦ buustasi

Need: an anarchist girl that would kiss me to please their ego

Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi
Näytä vanhempi
Piipitin

Suomalaisille vasemmistolaisille suunnattu mastodon instanssi, minkä pointtina on avata fediverseenkin paikka meille goblineille, jotka ollaan paossa Twitteristä!