Näytä uudemmat
Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi

Pian valmistun ja musta tulee yhteisöpedagogi!

Pitää kyllä sanoa, et isoimpia huijauksia mielenterveyden instituutiossa on se, että liikunta ja päivittäinen luonnon näkeminen auttaa. Vittu kun se oikeesti auttaa, mut ihan hirvee huijaus. It's all a big scam! Invented by the international nature committee!

Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi

to all the "I'm gay" toots 

hi gay, I'm dad

Sofia ⛦ buustasi

Meil on ilmeisesti enemmän aktiivisia käyttäjiä kun rekisteröityneitä :blob_peak: Hyvää työtä, kätyrini *shuffles hands evilly*

Pääsin puoltoist tuntia sit viimeinkin töistä, ja nyt oon viimeinkin tarpeeks palautunu et pystyn tekee jotain omaakin. Tuli tehtyy ihan helvetisti, väsyny asf, mut onpa ainaki plussaa tulevalle viikolle :blob_coffee:

Sofia ⛦ buustasi

Self-care is ignoring the leftovers in the fridge and cooking something new.

Sofia ⛦ buustasi

Sitä myötä ku jatkuvasti nousee esille Suomen täysin riittämätön sosiaaliturva, terveydenhuolto (eritoten trans) sekä asuntopolitiikka, toivosin et yhteisapu nousis yhä enemmän keskusteluun suorassa toiminnassa. Juuh, ei se vallankumousta aiheuta tai muuta mitään maailmaa, mut muuttaako mikään muu konkreettisesti? Yhteisön tuki, turva ja tarpeiden täyttäminen tässä hetkessä on tärkeämpää kuin miekkarikyltit, vaalisloganit ja lakiuudistukset. Sen ei tarvi olla pysyvää tai suurta, kunhan sitä on.

Sofia ⛦ buustasi

Haa, pääsin pelaamaan Elden Ringiä taas ekaa kertaa torstain jälkeen :blobcat_wonder: Oli: stressaavaa mut myös ihan kivaa

Sofia ⛦ buustasi

BTW, jos teil on vaa rahaa ja kiinostusta nii tukekaahan Kehrääjää! Tuet laadukasta sateenkaarijournalismia ja hyvällä tuurilla kirjoittajille (kuten minä) saadaan paremmat palkat maksettua! patreon.com/kehraaja

Hyvää työläisten päivää! :blob_anarchist: :anarchy: :moar:

Tänään on aika munkin lähtee takasin Helsinkiin päin, oli kiva nähdä siskoja taas pitkästä aikaa 💚

Sofia ⛦ buustasi

Se itsevarmuus, millä kommenttikentässä kertovat 250 yötä vuodessa teltassa nukkuvalle että sillähän on ihan väärät kamat ja kannattais hankkia tää ja toi, toimi nimittäin tosi hyvin viime kesänä Repovedellä.

hs.fi/kotimaa/turku/art-200000

Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi

Hyvää vappua! 🥳🎉

Nyt on hyvä aika muistaa tämän kevään lakkoilijoita ja osoittaa tukensa julkisen alan työntekijöille. Verorahoin maksetut palvelut vaarantuvat, jollei julkinen työnantaja ole houkutteleva vaihtoehto työntekijöille.

Sofia ⛦ buustasi
Sofia ⛦ buustasi
Näytä vanhempi
Piipitin

Suomalaisille vasemmistolaisille suunnattu mastodon instanssi, minkä pointtina on avata fediverseenkin paikka meille goblineille, jotka ollaan paossa Twitteristä!