Seuraa

Piipitin käyttää nyt Jortagea kuvien ja muiden median tallennustilana! Jortagen Storage Pool on fediversen instanssien mediaa varten luotu palvelu, johon instanssit voivat laittaa omat mediansa, ja hakea muiden mediat sieltä. Kun useampi instanssi käyttää samaa tallennuspalvelua, kaikki säästää rahaa, koska kaikkien ei tarvitse pitää toistensa medioista kopioita.

Jortage ei maksa meille mitään, mutta jos haluat auttaa operaation rahoituksessa, niin täältä löytyy linkit: jortage.com/

· · Web · 1 · 0 · 3

Kuvien ym. kanssa voi vielä olla ongelmia, kun meidän mediat siirtyy Jortageen. Aloitin siirron jonkin aikaa klo 22 jälkeen, ja nyt on ~6700 / 124180 tiedostosta siirretty, joten todennäköisesti median voisi odottaa toimivan taas kunnolla vasta huomenna.

Nyt pitäisi olla kaiken median siirretty, joten Piipittimen pitäisi olla taas kaikin puolin toiminnallinen. Jorttausprosessi valmis.

Kirjaudu sisään osallistuaksesi keskusteluun
Piipitin

Suomalaisille vasemmistolaisille suunnattu mastodon instanssi, minkä pointtina on avata fediverseenkin paikka meille goblineille, jotka ollaan paossa Twitteristä!