Lähdimme viime perjantaina Kainuusta Pirkanmaalle, palailimme tiistaina. Vasta tänään alkaa pää tuntua normaalilta tuon reissun jäljiltä. On se väsyttävää.

Olen ollut Twitterissä vuodesta 2010 ja nähnyt twiittikulttuurin muutoksia, monenmoisia. Nyt yritän hahmottaa eroa Twitter-kulttuurin ja Mastodon-kulttuurin välillä, jotta voisin käyttää Mastodonia optimaalisesti. Jotenkin tunnostaa hankalalta nimetä eroja. Niitä on, mutta en osaa sanoa, millaisia ne ovat. Jatkan pohdintoja.

Olen pelannut taas NieR: Automataa. Pelasin viime lokakuussa tätä kellon ympäri, nyt yritän pelailla järkevämmin, etten ns. kyllästy heti.

Ennen lenkkiä: aurinko paistaa ja linnut laulaa.

Lenkin aikana: lunta, räntää, rakeita ja vettä vuorotellen, karmea tuuli.

Lenkin jälkeen: aurinko paistaa ja linnut laulaa.

Perusmeno.

Löysin Torista työpöydän, jonka arvosana (koko + käytettävyys) olisi 8/10. Nykyinen on jotakuinkin 7/10. En tiedä, onko tuo tarpeeksi iso parannus, että kannattaa käydä hakemassa tuo. Äääh.

Laitoin Instagramiin Tarot-sisältöä, ja pelkään ihmisten reaktioita. Tämä on niin tätä, kun pitää pelätä aina jopa pajunkissoja postatessaan, että joku kritisoi jotenkin. AvPD on kiva kaveri.

Lenkki jäi puolitiehen, tuntui, että jalka ei jaksanut nousta sitten yhtään. Ihan hirveän nuutunut olo. Yhyy.

Nälkämaan noita elikkäs meikämangusti on paikalla.

Piipitin

Suomalaisille vasemmistolaisille suunnattu mastodon instanssi, minkä pointtina on avata fediverseenkin paikka meille goblineille, jotka ollaan paossa Twitteristä!